Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας. :(

SKU: BAG0061

Διαθεσιμότητα: Εκτός Αποθέματος

14,90 €

Διαστάσεις Τσάντας  

Ύψος : 32cm

Πλάτος : 28cm

Βάθος : 14cm

> Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεταιο ΦΠΑ 24%. Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται ώστε να εγγυηθούμε τις άριστες προδιαγραφές τους.

>Τρόπος Αποστολής :
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ για τις αποστολές των προϊόντων μας. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με τα ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα, η χρέωση είναι 3,90€ και με αγορές άνω των 60,00€ το κόστος της αποστολής είναι δωρεάν. Διαβάστε περισσότερα για τους τρόπους αποστολής μας στον παρακάτω σύνδεσμο Αποστολές.

>Τρόπος Πληρωμών :
Οι τρόποι πληρωμής της εταιρεία μας είναι οι παρακάτω :
1) με Χρεωστικές-Πιστωτικές-Προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro), 
2) με μετρητά κατά την παράδοση ( Ελλάδα μόνο ), 
3) με Τραπεζική Κατάθεση Πειραιώς. Η Τραπεζική Κατάθεση πρέπει να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. ( ΠΡΟΣΟΧΗ : Κατάθεση γίνεται εφόσον πρώτο ενημερωθεί τηλεφωνικά το κατάστημα ).
4) μέσω PayPal. 

>Πολιτική Αλλαγών :
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αλλαγή των προϊόντων της στο εσωτερικό και εξωτερικό και σας το αντικαθιστά σύμφωνα με τις εκάστοτε προϋποθέσεις. Σε περίπτωση αλλαγής εντός Αθήνας τα έξοδα επιβάρυνσης είναι 5,00€ και σε επαρχία 7,00€. Διαβάστε τις προϋποθέσεις των αλλαγών στο παρακάτω σύνδεμο Αλλαγές.

> Μάθετε Ποιοι Είμαστε :

Η FENSTYLE company εγγυάται Θηλυκότητα που μαγνητίζει, ο ρόλος της γυναίκας στην σημερινή εποχή παίζει  καταλυτικό παράγοντα και εκπέμπει δυναμικότητα και στυλ.Το FENSTYLE είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης που εξελίχθηκε για να ικανοποιήσει και τα πιο ιδιαίτερα γούστα, προσφέροντας νέες υπηρεσίες ώστε να εξυπηρετούν άμεσα και λειτουργικά τον πελάτη.Το πάθος και ο αισθησιακός ρομαντισμός της γυναίκας, εκφράζονται με πληρότητα στην συλλογή FENSTYLE. Στη δημιουργία αυτής της πρωτοβουλίας σημαντικό ρόλο διαδραματίζεται η Διευθύντρια τμήματος εμπορίου και χονδρικής Λιγνού φωτεινή αλλά και σχεδιάστρια μόδας. Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω σύνδεσμό Προφίλ Εταιρείας.

Μην ξεχάσετε να διαβάστε περισσότερα στους Όρους Χρήσης μας.

8